Huis te koop

499000€

4 slaapkamers 260 vierkante meters

Immoweb code : 11332405
Immoweb code : 11332405

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
260 vierkante meters bewoonbare ruimte
516 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime instapklare woning in rustige wijk

Bent u op zoek naar een ruime woning die een energie gunstige score heeft? Wij hebben wat u zoekt!
De woning is gelegen in een rustige wijk in Berlare! Met de 4 ruime slaapkamers, een extra zolderkamer, de grote lichtrijke woonkamer, de prachtige tuin en de moderne keuken, is deze woonst een lust voor het oog. 

Indeling:
- GLV: via de ruime inkomhal (10m²) met een gastentoilet (3m²) komt men in de ruime woonkamer (49m²). Deze is voorzien van een ingebouwd tv meubel en een gezellige houtkachel. Dankzij de vele grote raampartijen kan deze ruimte rekenen op veel natuurlijk lichtinval. Hierdoor kunt u genieten van het prachtige uitzicht naar de tuin (370m²) met tuinhuis. Verder hebben we devolledig uitgeruste aparte keuken (16m²). Op het gelijkvloers vinden we bovendien nog een ruime garage (32m²). 
- 1steV: via de nachthal (14m²) heeft men toegang tot de 4 slaapkamers (24-17-17-16m²) en de badkamer (10m²) met inloopdouche en dubbele lavabo. Aangrenzend aan de master bedroom vinden we nog een ruime dressing. 
- 2deV: op de tweede verdieping hebben we een ruime vijfde kamer (49m²), die verschillende doeleinden kan hebben. Deze kamer is via de vaste trap in de vierde slaapkamer toegankelijk. 
Bovendien beschikt deze woning over zonnepanelen met groenestroomcertificaten en thuisbatterij, een zonneboiler, een eigen laadpaal voor een elektrische wagen en automatische rolluiken doorheen heel de woning. 

Kunt u niet langer wa

Neem contact op