Huis te koop

385000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11336377
Immoweb code : 11336377

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
273 vierkante meters grond

Omschrijving

Deze prachtige nieuwbouw pastorij woning is een unieke kans

Gelegen aan de Kerkwegel, een doorlopende straat, biedt deze halfopen bebouwing alle moderne gemakken en voldoet het aan de laatste EPB normen.

Bij het betreden van de woning komt men terecht in een ruime inkomhal met een trap en een toilet. Vanuit hier heeft men toegang tot de gezellige woonkamer die naadloos aansluit op een volledig ingerichte keuken. Naast de keuken is er ook een handige garage/berging voorzien.

Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop en drie comfortabele slaapkamers. Er is ook een ingerichte badkamer en een apart toilet aanwezig voor optimaal comfort. Boven de eerste verdieping is er nog een zolder die kan dienen als extra opslagruimte.

De woning wordt verwarmd met CV op gas met vloerverwarming, waardoor het heerlijk comfortabel is in huis. Er is tevens een ruime keuze binnen de gestelde budgetten, zodat u de woning naar eigen smaak kan afwerken.

Met een oppervlakte van 273 m² biedt de grond voldoende ruimte voor allerlei activiteiten, zoals een mooie tuin of een gezellig terras. Kortom, deze nieuwbouw pastorij woning is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een nieuwe en moderne woning in Uitbergen.

Neem contact op