Huis te koop

Richtprijs 295000€

4 slaapkamers 222 vierkante meters

Immoweb code : 10891271
Immoweb code : 10891271

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
222 vierkante meters bewoonbare ruimte
1960 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Traditioneel huis met zijgang en schuur

Ontdek dit charmante traditionele huis, met een zijgang die het een uniek karakter geeft. Het huis bestaat uit een uitnodigende eetkamer, een gezellige woonkamer met een houtgestookte cassette, een functionele keuken, een bijkeuken met een oliegestookte boiler, een praktische werkkamer en een badkamer.
Boven leidt een nachthal naar vier lichte slaapkamers die alle comfort bieden om rustig te ontspannen. Buiten zul je verrukt zijn over de geplaveide binnenplaats die leidt naar een prachtige, gedeeltelijk gerestaureerde schuur, ideaal om een ruimte voor ontspanning of vrije tijd te creëren. Een uitnodigend terras nodigt je uit om buiten te dineren, terwijl twee waterpoelen, die kunnen wordenomgevormd tot een natuurlijk zwembad, een vleugje frisheid en sereniteit toevoegen aan de omgeving.
Omgeven door adembenemend groen biedt dit huis een idyllische omgeving voor liefhebbers van natuur en rust. Als je op zoek bent naar een huis met karakter en een geweldige plek om te wonen, zoek dan niet verder. Dit is het huis voor jou, en het wacht op je bezoek. Neem voor meer informatie of een afspraak voor een bezichtiging contact met ons op via 0470/54.09.46.

Neem contact op