Huis te koop

310000€ Oude prijs € 330.000

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 11268568
Immoweb code : 11268568

Overzicht

2 slaapkamers
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
515 vierkante meters grond

Omschrijving

Vijstaande woning met tuin!

Deze vrijstaande woning werd gebouwd in 1972 en bevindt zich in "den Tomme" Dit gebied staat gekend om 'kleinschalig wonen', veel rust en weinig verkeer, op de grens tussen Bertem en Meerbeek. Het (speel)bos 't Vossenhol waar je rustig kan gaan wandelen, joggen... is vlakbij.

Het perceel van 5are 15ca zelf is volledig privatief en afgesloten door een poort.
De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 138m² (kelder + verdieping, volgens EPC) en beschikt over een gezellige eetkamer en zithoek, keuken, 2 slaapkamers, badkamer (voorzien van douche, toilet en lavabo) en achteraan een gezellige veranda met aansluitend terras en tuin.De oriëntatie achteraan is zuidwest, ideaal voor het plaatsen van zonnepanelen.
Op straatniveau heb je nog een inpandige garage en berging (ev. extra slaapkamer). Deze woning is verder zeer goed geïsoleerd (dak, muren, vloer) wat resulteert in een laag verbruik en een EPC met label B! Het betreft een houtconstructie waardoor de huidige lay-out volledig kan gewijzigd worden zonder grote breekwerken! Uitbreiding is enkel mogelijk binnen het bestaande volume.

*** reserveer uw bezoek via www.polares.eu *** download de plannen via www.polares.eu ***

Graag meer informatie?
Contacteer Elke via 0492 480 389 of [email protected]

Neem contact op