Huis te koop

499000€

3 slaapkamers 164 vierkante meters

Immoweb code : 11328253
Immoweb code : 11328253

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
164 vierkante meters bewoonbare ruimte
321 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige droomwoning in groene omgeving!

Compromis in opmaak.

Bent u op zoek naar een uiterst energiezuinige en futureproof woning in een groene omgeving, met alle voorzieningen binnen handbereik? Zoek niet verder! Deze prachtige woning biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en duurzaam leven.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een lichtrijke inkomhal, die leidt naar een gastentoilet en een ruime leefruimte die direct toegang biedt tot de tuin. De volledig ingerichte keuken is voorzien van inbouwkasten, en een aangrenzende berging herbergt de technische installaties.

Op de bovenverdieping vindt u drie slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche en toilet. Een vaste trap leidt naar de bovenste verdieping, momenteel ingericht als een multifunctionele kamer, maar met potentieel voor twee extra ruime slaapkamers.

De woning is volledig gerenoveerd en geïsoleerd met hoogwaardige materialen en uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder 14 zonnepanelen met terugdraaiende teller, een zonneboiler, airco, vloerverwarming (V0) en een conforme elektriciteitskeuring.

De tuin is een oase van rust en ontspanning, terwijl de oprit en ruime garage plaats bieden aan maximaal vier voertuigen.

Gelegen op korte afstand van winkels, scholen en openbaar vervoer, en met verschillende wandel- en fietsroutes in de buurt, biedt deze woning de perfecte combinatie van rust, comfort en bereikbaarheid.

Vragen? [email protected] of 016/930.200

Neem contact op