Huis te koop

445000€

5 slaapkamers 420 vierkante meters

Immoweb code : 10781514
Immoweb code : 10781514

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
420 vierkante meters bewoonbare ruimte
1179 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Dit weelderige herenhuis ligt op een bebost terrein van 11 are en 79 centiares en is volledig gerenoveerd en onberispelijk onderhouden. Het dateert uit 1819 en heeft een bijzondere charme in het hart van de Place des 3 Fers in Bertrix, maar ligt toch dicht bij de Luxemburgse grens.
Vanaf het eerste moment dat je het huis ziet, raak je gefascineerd door de historische kenmerken (massief parket, lijstwerk, open haarden, oude deuren, enz.) en de verrassend hoge plafonds. De tuin in Franse stijl en de verzorgde buitenkant dragen bij aan de charme.
Naast de strategische ligging in het hart van Bertrix, ligt het huis op minder dan 5 minuten van de snelweg E411 (Luxemburg-Brussel).
Het interieur bestaat uit een ruime hal op de begane grond die leidt naar een gastentoilet, twee ontvangstruimten, een woonkamer, een eetkamer en een keuken met bijkeuken. Er is ook een garage/bijkeuken.
Op de eerste verdieping leidt een ruime overloop naar drie grote slaapkamers en een badkamer met toilet. Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers, een multifunctionele ruimte (extra slaapkamers, atelier, enz.) en een badkamer met toilet. Er is ook een inrichtbare zolder. De kelders zijn opmerkelijk, met twee ruimtes, waarvan er een de verwarmingsketel herbergt, en een wijnkelder van meer dan 30 m².
De buitenkant is voorzien van een terras met uitzicht op de tuin, wat een uitzonderlijke omgeving creëert. De elektrische installatie is ook conform.
Dit juweeltje van e

Neem contact op