Huis te koop

299000€

3 slaapkamers 128 vierkante meters

Immoweb code : 11336395
Immoweb code : 11336395

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
128 vierkante meters bewoonbare ruimte
475 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met drie slaapkamers en ruime tuin in he…

In de Wervikstraat te Beselare treffen we deze volledig gerenoveerde gezinswoning aan. De woning ligt in het centrum van Beselare. Hierdoor ligt de woning op wandelafstand van lokale handelaars, scholen, openbaar vervoer en zoveel meer. Dankzij de vlotte verbindingswegen ben je in een mum van tijd in zowel Ieper als op weg naar Roeselare, of via de A19 naar Kortrijk.

De indeling van de woning is als volgt: via de inkomhal komen we terecht in de leefkeuken met aansluitend de living. Hier kunnen we alvast een eerste maal genieten van het prachtig zicht over de tuin. De living kan ook van heel wat licht genieten dankzij de grote raampartijen. Terug in de keuken kunnen we nog verder naar een bergruimte/wasruimte; deze is ook toegankelijk via de inkomhal.

Op de eerste verdieping treffen we twee slaapkamers. Vervolgens vinden we op de eerste verdieping een apart toilet terug en de badkamer. De badkamer is uitgerust met een bad, douche en lavabomeubel. Verder naar de tweede verdieping vinden we nog een derde slaapkamer terug.

Als laatste beschikt de woning buiten over een ruime tuin. Eerst treffen we een gezellig terras waar men op een zondagochtend kan genieten van een lekker ontbijt. Verder in de tuin vinden we een ruim tuinhuis terug. Hier is een tweede terras voorzien waar de echte zonnekloppers heel de dag door kunnen genieten van de zon.

De woning is volledig gerenoveerd in 2014, beschikt over een dubbele beglazing, rolluiken, zonnepanelen, conforme elektriciteit en ke…

Neem contact op