Huis te koop

310000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11235978
Immoweb code : 11235978

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
1600 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante woning met prachtig uitzicht: een mooie kans om...

Ontdek deze charmante woning, gelegen te midden van weelderig groen en omgeven door rust en sereniteit. Met een adembenemend uitzicht en een solide bouwstructuur biedt deze woning een unieke kans om jouw droomhuis te realiseren.
Bij het betreden van de woning word je verwelkomd door een lichte en uitnodigende inkomhal, die leidt naar een gezellige leefruimte met een comfortabele zit- en eethoek. De aangrenzende keuken is ideaal voor het bereiden van heerlijke maaltijden, terwijl de aangebouwde veranda uitnodigt tot ontspanning en genieten van het prachtige landschap.
Praktische voorzieningen zoals een wasplaats, wc, berghok en garage maken het dagelijkse leven gemakkelijk en georganiseerd. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een handige extra berging.
De ruime bijbouw biedt tal van mogelijkheden, van extra opslagruimte tot een creatieve werkplaats, en beschikt zelfs over een extra toilet.
Met een perceel van 16 are, inclusief een tuin, heb je volop ruimte om te ontspannen, te spelen en te genieten van de buitenlucht.

Belangrijk om te vermelden is dat deze woning valt onder de renovatieverplichting voor residentiële gebouwen, wat betekent dat als je deze betoverende woning met label E of F verwerft, je binnen 5 jaar na aankoop verplicht bent om deze te renoveren naar label D of beter.

Voor meer informatie over deze unieke kans of om een bezichtiging te regelen, neem gerust contact met ons op via 0477752748 of stuur een e-...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op