Huis te koop

675000€

3 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 11369909
Immoweb code : 11369909

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
240 vierkante meters bewoonbare ruimte
3235 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke eigendom op 32 are!

In Betekom (Begijnendijk) bieden we u deze uitzonderlijke villa aan op ruim 32 are met zuid-west gerichte tuin!

Deze woning, dewelke achterin gelegen is, kan je bereiken via een privé oprijlaan. Het perceel is volledig omheind en afgesloten aan de straatzijde met een automatische toegangspoort. Buiten is er parkeerplaats voor minstens 6 wagens en zijn er ook nog 2 garages.

Indeling: statige inkomhal, aparte bureauruimte, prachtige woonkamer met aansluiten de nieuwe veranda (eetkamer) van ruim 40 m². Op het gelijkvloers vinden we verder een volledig geïnstalleerde keuken met grote berging/wasplaats.
Op de verdieping bevinden zich twee grote slaapkamers dewelke perfect kunnen opgedeeld worden in extra kamers waardoor deze woning over 3 volwaardige slaapkamers kan beschikken. De ingerichte doorloopbadkamer bevat een ligbad, 2 lavabo's, douche en toilet.
Tevens is er een ruime zolderverdieping dewelke als extra stockageruimte kan fungeren (toegankelijk via valtrap).

Deze eigendom ademt klasse alsook authenticiteit uit en werd afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen. Ze is omgeven door een prachtige groene tuin met vijver, en zicht op het achterliggend bos.

Verkeerstechnisch goed gelegen nabij de E314 te Aarschot, centraal tov Leuven en Lier en op boogscheut van het centrum van Betekom met zijn winkels, scholen en eetgelegenheden.

Interesse? Contacteer [email protected] of bel 0495/138.111

Neem contact op