Huis te koop

379000€

2 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 11397291
Immoweb code : 11397291

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
719 vierkante meters grond

Omschrijving

Centraal gelegen open bebouwing

Deze prachtige woning, gelegen in de sfeervolle dorpskern, biedt het beste van twee werelden: rustig wonen in een doodlopende straat en toch alle voorzieningen binnen handbereik. Scholen, winkels, het openbaar vervoer, restaurants, een broodjesbar - je vindt het allemaal binnen een straal van 1 km. Bovendien grenst de woning aan een uitgestrekt natuurgebied, waardoor je kunt genieten van de rust en schoonheid van de natuur.

De woning zelf is volledig instapklaar en straalt ruimte en licht uit. De leefruimte is voorzien van grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en vloeit naadloos over in de open keuken.

Een zuidelijk georiënteerde tuin biedt een oase van rust en zonneschijn, perfect voor ontspanning en gezelligheid met vrienden en familie.

Met 2 slaapkamers en de mogelijkheid voor een derde, waarvan één met een eigen dressing, biedt deze woning voldoende ruimte voor een gezin. De badkamer is uitgerust met zowel een ligbad als een douche, en de ruime inkomhal met toilet verwelkomt je meteen in deze warme thuis.

Voeg daarbij nog de inpandige garage en de nabijheid van belangrijke invalswegen, en deze woning vinkt werkelijk alle vakjes aan voor wie op zoek is naar comfortabel en praktisch wonen op een toplocatie.

Interesse? Contacteer Stijn via +32 487 263 396 of [email protected]

Neem contact op