Huis te koop

1600000€

3 slaapkamers 184 vierkante meters

Immoweb code : 11185405
Immoweb code : 11185405

Overzicht

3 slaapkamers
184 vierkante meters bewoonbare ruimte
56871 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig paardencomplex op meer dan 5,6ha

Het complex bevindt zich in Bever in een rustige en kleine straat midden in de velden. De eigendom zelf beschikt over een bedrijfswoning, een groomsappartement, een paardengedeelte (met stallen, stapmolen, binnen- en buitenpiste) en voldoende omheinde weilanden.

De statige hoofdwoning, gebouwd in ca. 1943, beschikt over 2 slaapkamers, een badkamer, een apart toilet, een inkomhal, een leefruimte met open haard, een ingerichte keuken, een eetkamer en een garage.

Het inpandige groomsappartement (boven de stallen) beschikt eveneens over een slaapkamer, een badkamer, een berging, een leefruimte met leefkeuken en eetkamer. Bovendien beschikt het gelijkvloers over een ruim bureau (kan ook ingevuld worden als ontvangstruimte, multifunctionele ruimte, ...).

Het paardengedeelte huisvest ca. 33 stallen en een loopstal dat plaats biedt aan ca. 6 paarden. Ook is er zowel een binnenpiste (ca. 20m x 36m) als een verlichte en gedraineerde buitenpiste (ca. 25m x 45m) aanwezig. In de stapmolen kunnen 4 paarden gelijktijdig hun dagelijkse wandeling maken. Verder is er ook een zadelkamer en een wasplaats aanwezig. Aanpalend aan het paardengedeelte is een clubhuis aanwezig.

De omheinde weilanden verspreid over de eigendom beschikken over automatische drinkbakken.

Met voldoende ruimte, faciliteiten en een prachtige omgeving is het de perfecte plek om te genieten en het professioneel houden/fokken van paarden.

Neem contact op