Huis te koop

4 slaapkamers 177 vierkante meters

Immoweb code : 11405092
Immoweb code : 11405092

Overzicht

4 slaapkamers
177 vierkante meters bewoonbare ruimte
270 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning met vier slaapkamers te Korbeek-Lo!

Deze gerenoveerde woning is gelegen nabij het centrum van Korbeek-Lo met een bakker, basisschool, bank, bushalte etc. op wandel- en fietsafstand. Een toplocatie met alle voorzieningen in de nabijheid!

De woning is gelegen op een perceel van 2a 70ca, wat zorgt voor een ruime tuin en voldoende privacy. De bewoonbare oppervlakte van de woning is 177 m².

De woning beschikt over een ruime inkomhal met gastentoilet, een ruime, lichtrijke leefruimte met open keuken, een berging, vier slaapkamers en een badkamer.

Met een ruime tuin en terras, is er genoeg ruimte om te genieten van de buitenlucht.
De oriëntatie van de tuin is noordelijk, wat zorgt voor veel natuurlijk licht in de woning en een aangename sfeer in de tuin.

Dankzij onder andere de driedubbele beglazing en condensatieketel scoort de woning goed op vlak van EPC! De woning beschikt over een energielabel C. Dit betekent dat de woning relatief energiezuinig is, wat resulteert in lagere energiekosten voor de bewoners.

Kortom, deze woning in Korbeek-Lo is een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en energiezuinige woning met tuin en terras.

Interesse?
Neem dan vandaag nog contact op met Marta van Immolight 0476 44 13 73 om een bezoek in te plannen.

Neem contact op