Huis te koop

3 slaapkamers

Immoweb code : 10791076
Immoweb code : 10791076

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
14767 vierkante meters grond

Omschrijving

VERKOCHT! Dell 2, 3740 Bilzen
Rustig gelegen ruime woning met zwembad en achterliggende weide op een perceel van bijna 1,5 ha waar volgens de buurtbewoners, Tina Turner nog heeft opgetreden tijdens Jazz Bilzen 1975. (Meer foto’s en info via www.immoland.info)

- Deze woning met Zuid gerichte tuin, gelegen in een groene omgeving, heeft een vlotte verbinding met de E-314 en is gelegen op 5 min. van de markt van Bilzen.
- Zowel vanuit de ruime brede woonkamer, met aansluitend de keuken, heeft men een prachtig zicht op de rest van het grote perceel en de achterliggende weiden, die tevens apart te bereiken zijn, wat de woning uiterst geschikt maakt voor paardenliefhebbers.
- De woning geeft een enorm ruimtegevoel, door de grote open leefruimte op het gelijkvloers over de volledige breedte van de woning en ramen aan de ingesloten ‘voorgevel’.
- Aangezien tussenverdiep -0.5 en +0.5 ideaal geschikt zijn als zithoek, blijft het open gevoel bewaard op het gelijkvloers.
- De gehele woning wordt verwarmd door vloerverwarming en in de woonkamer is een moderne gashaard geplaatst voor onmiddellijke gezellige warmte.
- De keuken die net langs de woon-/eetkamer gelegen is, werd volledig vernieuwd, is ruim geïnstalleerd en geeft net als de woonkamer toegang tot het terras, dat deel overkapt werd. De Brustor outdoor living is een dak waarvan de 135° kantelbare lamellen de behoefte aan warmte, ventilatie en bescherming perfect kunnen afstellen op alle weersomstandi...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op