Huis te koop

399000€

3 slaapkamers 195 vierkante meters

Immoweb code : 11152651
Immoweb code : 11152651

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
195 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Huis

Deze prachtige pastorijwoning is een energiezuinige (BEN-woning), gebouwd in 2012, straalt charme en stijl uit. Met een Energieprestatiecertificaat (EPC) waarde van slechts 46 kWh/m² per jaar benadrukt het huis zijn energiezuinigheid en moderne bouwstandaarden.
Typerend voor een pastorijstijl, met zijn sierlijke gevel en charmante details.

Binnen wordt u begroet door een ruime en lichte living, waar grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en een gevoel van ruimtelijkheid. De aanwezigheid van airconditioning draagt bij aan het comfort.
De keuken, het hart van het huis, is een witte oase van elegantie met een centraal eiland. een ideale plek is voor culinaire hoogstandjes.
Er is een knus tuintje. De aanwezigheid van een carport biedt niet alleen bescherming voor uw voertuig, maar voegt ook een praktisch en esthetisch element toe aan het geheel.
Er is een tuinhuis.

Tot slot nog even de zonnepanelen, het uitzicht en de rustige omgeving benadrukken.

Heeft u nood aan een woning met rustige ligging in Bilzen? Dan vindt u hier op Sint Catarinastraat zeker uw gading.

Bekijkt U de woning via aanverwante websites of portaalsites? Ga dan vlug naar www.MillenniumVastgoed.Be en klik onder "Documenten" voor meer afmetingen, plannen of bijlages!
Deze woning wordt exclusief aangeboden door Millennium Vastgoed. Aarzel niet en contacteer ons nu om deze droomwoning te bezichtigen! Wenst u meer informatie, contacteer ons ka

Neem contact op