Huis te koop

* 375000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11268791
Immoweb code : 11268791
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
355 vierkante meters grond

Omschrijving

ENERGIEZUINIGE WONING MET 3 SLAAPKAMERS

ENERGIEZUINIGE WONING MET 3 SLAAPKAMERS

In de rustige en groene omgeving van Munsterbilzen vinden we project “Munstergaarde” terug.
Dit bevindt zich nabij het centrum met diverse horecagelegenheden, supermarkten, … en bovendien op 10 minuten fietsen van het Munsterbos.

Hier werden in totaal 31 woningen gebouwd in verschillende architecturale stijlen, rondom het gezellige binnenplein wat een ontmoetingsplaats vormt voor jong en oud.

Men koos voor een praktische indeling met ruime leefruimte en een open keuken, badkamer met dubbele wastafel en een inloopdouche, 3 slaapkamers, aangelegde tuin met terras. De woningen met een hellende dak genieten ook van een grote zolder.

Alle woningen voldoen aan de strengste energiecriteria dankzij gebruik van duurzame materialen en energiezuinige installaties. Het resultaat is een zeer laag E-peil van 10, met een positief effect op je elektriciteitsfactuur en zelfs je lening. De vrijstelling voor het betalen van onroerende voorheffing gedurende 5 jaren, is ook mooi meegenomen.

En met als kers op taart; het project voldoet aan de voorwaarden voor het tijdelijk verlaagd btw-tarief van 6%, en kan u momenteel genieten van een korting op de zonnepanelen en warmtepomp.

Dit project komt in aanmerking voor 6% btw indien u aan de voorwaarden voldoet.
Bovendien kan u momenteel genieten van een korting op de zonnepanelen en warmtepomp.

Dit project is zeker een bezoekje waard !
078 78 30 39 –

Neem contact op