Huis te koop

289000€

3 slaapkamers 177 vierkante meters

Immoweb code : 11289004
Immoweb code : 11289004

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
177 vierkante meters bewoonbare ruimte
832 vierkante meters grond

Omschrijving

IN OPTIE - Nette halfvrijstaande woning met ruime tuin, te

IN OPTIE - Deze uitstekend onderhouden half-vrijstaande woning is gelegen langs de Beekstraat ter hoogte van nummer 4, op een mooi perceel van 8a32ca. In deze verzorgde, vrijwel autoluwe en gemoedelijke buurt is het aangenaam en rustig om wonen, doch vindt men alles wat men nodig heeft bij de deur. Deze locatie heeft zo omzeggens alles wat voor jonge gezinnen met kinderen wenselijk is. De basisschool, de sporthal, de apotheker, de slager en een aantal leuke restaurantjes liggen op wandelafstand. Na een vijftal minuutjes rijden komt men al in het centrum van Bilzen of Diepenbeek.

Beverst kent de laatste jaren een zeer positieve ontwikkeling, te merken aan tal van aantrekkelijke nieuwbouwprojecten, hetgeen zorgt voor de nodige verjonging, aantrekking en een opwaardering van deze leuke en gegeerde deelgemeente.

De staat van de woning is zeer degelijk te noemen, te danken aan een voortdurend uitstekend onderhoud en regelmatige renovatiewerken door de jaren heen zoals vernieuwing van de badkamers, verbouwing van de keuken, toilet,.. De elektrische installatie zal nog worden aangepast op kosten van de verkoper, zodat een attest zal worden voorgelegd waaruit blijkt dat de installatie conform is aan de huidige normen. Aan de koper om deze vrijwel instapklare woning verder op te frissen en te renoveren naar eigen smaak en budget, zodat dit eigendom weer volledig tot zijn recht zal komen en aan alle normen zal voldoen voor de komende jaren.

Indeling:
- Gelijkvloers:
inkom met t

Neem contact op