Huis te koop

215000€

3 slaapkamers 208 vierkante meters

Immoweb code : 11313133
Immoweb code : 11313133

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
208 vierkante meters bewoonbare ruimte
914 vierkante meters grond

Omschrijving

IN OPTIE - Te renoveren doch degelijk gebouwde en zeer goed

IN OPTIE - Deze te renoveren doch zeer degelijk gebouwde en goed onderhouden halfopen bebouwing is gelegen langs de Bloemendaalstraat, op een mooi perceel van 9a14ca. Op enkele honderden meters ligt centrum van Munsterbilzen en na een vijftal minuutjes rijden treft men al het centrum van Bilzen. De zone achter het perceel heeft de bestemming 'agrarische gebieden' gekregen, zodat hier niet zal gebouwd of ontwikkeld worden. De rust, privacy en het vrije uitzicht naar achter zullen bijgevolg voor de koper bewaard blijven. In deze mooie omgeving is zeer aangenaam en rustig om wonen, met alles wat men nodig heeft binnen handbereik.

De woning dient gerenoveerd te worden, doch is de structuur en de staat - dankzij voortdurend zeer goed onderhoud - nog zeer degelijk te noemen, zodat deze woning een geschikte basis zal zijn voor een mooie renovatie. De structuur is opgebouwd met betonnen welfsels en spouwmuren, het dak is in zeer goede staat.

INDELING
- Gelijkvloers:
inkomhal met trap naar de verdieping, ruime woonkamer met daarachter een veranda, keuken met handige berging, bergruimte met CV, badkamer met douche, WC.
- Verdieping:
nachthal, twee ruime slaapkamers, derde kleinere kamer, kleine kamer aanvankelijk ingetekend als badkamer, vanuit welke ruimte een vaste trap zou geïnstalleerd kunnen worden voor toegang tot de ruime zolderruimte.
- Zolderverdieping met nog voldoende mogelijkheden voor uitbreiding.
- Buiten:
ruime garage, mooie uitgestrekte tuin gericht op het zuidw

Neem contact op