Huis te koop

225000€

4 slaapkamers 142 vierkante meters

Immoweb code : 11395719
Immoweb code : 11395719

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
142 vierkante meters bewoonbare ruimte
1042 vierkante meters grond

Omschrijving

OP TE FRISSEN HOB OP 10A42CA TE MUNSTERBILZEN.

Half vrijstaande woning gelegen te Munsterbilzen, Oude Tramweg 27.

Zeer rustige en landelijke locatie op wandelafstand van het centrum. School, winkels en alle dagelijkse voorzieningen bevinden op korte afstand. Het centrum van Bilzen is vlot bereikbaar op 5km, Genk op 7km.

Deze woning op een ruim perceel van 10A42CA biedt een woonoppervlakte van 142m². Het pand telt 4 slaapkamers. Aan de achterzijde is er een grote buitenberging en een grote ZO-georiënteerde tuin. Met enkele vernieuwingswerken wordt dit een aangename gezinswoning.

Het gelijkvloers is ingedeeld met een inkomhal, een lichtrijke leefruimte voorzien van ingebouwde haard en bestaande uit zitruimte en eetkamer. Aansluitend is er een keuken uitgerust met oven, keramische kookplaat dampkap, vaatwasser en koelkast. De badkamer is ingericht met ligbad, wastafel en toilet. De veranda biedt toegang tot de koer.
Op de verdieping leidt de overloop naar 4 slaapkamers waarvan 2 zeer ruim zijn. De master bedroom beschikt over een balkon.
Een zolderluik in de nachthal biedt toegang tot een ruime bergzolder.
Er is een kleine voorraadkelder aanwezig.

In de buitenberging (23m²) tref je een handige werkplaats, de CV-ruimte en een buitentoilet. De garage is bereikbaar via de zijdelingse inrit. De zongeoriënteerde tuin biedt de bewoners alle rust en privacy.

Voor deze woning geldt de renovatieverplichting om het EPC F naar minimum EPC D te brengen.
Dat kan door dakisolatie aan te brengen.  De geraamde k...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op