Huis te koop

245000€

3 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 11178367
Immoweb code : 11178367

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
215 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Halfopen woning met garage en tuin zuid op rustige ligging

Welkom bij deze halfopen woning die te koop staat! Deze eigendom biedt een warm welkom met zijn lichtrijke living, waar natuurlijk zonlicht vrijelijk binnenstroomt en de ruimte een uitnodigende sfeer geeft. 

De woning beschikt over in totaal drie comfortabele slaapkamers, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar voldoende leefruimte. Mocht u slaapkamers te kort komen kan u de zolder steeds ombouwen naar een ruime masterbedroom.

De tuin, gelegen op het zuiden, is een ware troef. Geniet van zonnige dagen en gezellige avonden in de buitenlucht, omringd door groen. Bovendien is er een handige uitweg langs de achterkant en naast de woning, waardoor toegang tot de tuin eenvoudig en praktisch is. Dit geeft een gevoel van vrijheid en maakt het onderhoud van de tuin bijzonder gemakkelijk.

De ligging van de woning is een perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid. Gelegen in een rustige buurt biedt het een oase van kalmte, maar toch ben je slechts een steenworp verwijderd van invalswegen. Dit zorgt voor een vlotte verbinding naar nabijgelegen steden en voorzieningen.

Daarnaast beschikt de woning over een garage, waardoor je altijd verzekerd bent van een veilige en handige parkeerplek voor jouw voertuig.

Kortom, deze halfopen woning is een harmonieus samenspel van comfort, licht, rust en bereikbaarheid. Mis deze kans niet om je droomhuis te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek z

Neem contact op