Huis te koop

255000€

3 slaapkamers 175 vierkante meters

Immoweb code : 11279492
Immoweb code : 11279492

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
175 vierkante meters bewoonbare ruimte
315 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Halfopen woning met centrale ligging

Welkom thuis in deze instapklare woning, waar comfortabel wonen hand in hand gaat met een uitstekende locatie.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal, voorzien van een apart toilet voor extra gemak. De leefruimte straalt warmte uit en vloeit naadloos over in de open keuken, waar kookliefhebbers hun hart kunnen ophalen. De eerste badkamer, gelegen op de begane grond, voegt een extra laag van comfort toe aan deze prachtige leefruimte.

Naast de keuken bevindt zich een ruime garage met wasplaats, waardoor het dagelijkse leven georganiseerd en efficiënt verloopt. Het is de perfecte ruimte om uw voertuig te beschermen en huishoudelijke taken moeiteloos uitte voeren.

Op het eerste verdiep van de woning wachten u twee slaapkamers en een handig bureau, ideaal voor werk of studie. Verder treft u de 2de badkamer aan. Een vaste trap leidt naar de zolder, waar een derde slaapkamer is gecreëerd, waardoor deze woning ruimte biedt voor het hele gezin.

Geniet van de buitenlucht en ontspan in de zuidwestelijk georiënteerde tuin, waar u kunt genieten van zonnige dagen en gezellige avonden. Met zonnepanelen op het dak draagt deze woning niet alleen bij aan uw comfort, maar ook aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Last but not least, beschikt deze woning over een kelder, ideaal voor extra opslagruimte.

De centrale ligging van deze woning biedt het beste van beide werelden: de rust van een

Neem contact op