Huis te koop

569000€

4 slaapkamers 370 vierkante meters

Immoweb code : 11073120
Immoweb code : 11073120

Overzicht

4 slaapkamers
4 badkamers
370 vierkante meters bewoonbare ruimte
112 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerd opbrengsteigendom met 4 entiteiten in Blankenbe…

Dit gerenoveerde opbrengsteigendom dichtbij de Grote Markt geniet een centrale ligging in de badstad van Blankenberge. Zo bevinden de 4 appartementen zich op wandelafstand van het openbaar vervoer, scholen, kwalitatieve handelszaken, de Zeedijk en de Jachthaven van Blankenberge. Kortom: een fantastische ligging!

Het eerste appartement begeeft zich op kelderniveau. Deze werd volledig gerenoveerd en geniet een open keuken in de ruime woonkamer. Verder bevat het appartement een bergruimte, gastentoilet, uitgeruste badkamer en 2 aangename slaapkamers. Ook vinden we aansluitend een stadskoer in privégebruik.

Het tweede appartement (gelijkvloers verdieping) bevat een inkomhal die voorzien is van een gastentoilet en een berging waar er aansluiting voorzien is voor het plaatsen van een wasmachine, leidt u tot de lichtrijke woonkamer met open keuken. De praktische keuken is geïnstalleerd met het nodige comfort zoals een keramische kookplaat, dampkap, koelkast en diepvries en voldoende kastruimte. Verder beschikt het appartement over een volwaardige slaapkamer die in verbinding staat met de functionele badkamer. Deze badkamer is voorzien van een douchecabine en wastafel.

Op de eerste verdieping treffen we het derde appartement. Hier leidt de inkomhal u tot de lichtrijke, ruime woonkamer met open keuken. De praktische keuken is geïnstalleerd met een keramische kookplaat, dampkap en voldoende kastruimte. Verder beschikt het appartement over een volwaardige slaapkamer die in verbind…

Neem contact op