Huis te koop

239000€

2 slaapkamers 137 vierkante meters

Immoweb code : 11277082
Immoweb code : 11277082

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
137 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Mooie woning met koer in Centrum Blankenberge

Kijkdag 13/04 tussen 10-12u, op afspraak!
Deze woning te Blankenberge, is een unieke vondst in het centrum van de stad. Met een koer en twee slaapkamers, mogelijkheid tot 3de slaapkamer, is dit huis perfect voor een klein gezin of een stel dat op zoek is naar een gezellige plek om te wonen.

Het huis, gebouwd in de jaren 30, heeft nog steeds zijn oorspronkelijke charme en karakter behouden, met prachtige details en een warme uitstraling. Met een bewoonbare oppervlakte van 137 m² is er voldoende ruimte om te genieten van het comfort van thuis.

De ligging van de woning is ook ideaal, met het centrum van Blankenberge op loopafstand en alle voorzieningen in de buurt. Het energielabel C zorgt ervoor dat de woning niet valt onder de renovatieplicht.

Kortom, deze woning in Blankenberge, is een unieke kans om te genieten van het beste dat de Belgische kust te bieden heeft. Ideaal als starterswoning, investering of tweede verblijf.

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod rond deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoud om dit te aanvaarden of te weigeren.

EPC: 295 kWh/m² jaar - DE22815

Neem contact op