Huis te koop

* 299000€

3 slaapkamers 145 vierkante meters

Immoweb code : 11291018
Immoweb code : 11291018
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
145 vierkante meters bewoonbare ruimte
210 vierkante meters grond

Omschrijving

Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, zonnige koer in het c

Kijkdag zaterdag 13/04 tussen 15-17u, op afspraak!
Deze halfopen bebouwing met uniek karakter heeft een perceeloppervlakte van 210 m². De ligging van deze woning is ideaal in het centrum van Blankenberge. Hierdoor zijn alle voorzieningen, zoals winkels, restaurants en scholen, op loopafstand bereikbaar. Bovendien is het strand ook vlakbij, waardoor je optimaal van het kustleven kunt genieten.

De woning is ingedeeld op het gelijkvloers met een inkomhal en apart toilet, berging, woonkamer, ruime eetkamer, grote en ingerichte keuken en aansluitend één badkamer voorzien van douche, ligbad en dubbele lavabo.
Verder beschikt de woning over 3 slaapkamers, ideaal voor een gezin dat op zoek is naar voldoende ruimte. De koer van deze woning is georiënteerd op het zuiden, waardoor je gedurende de dag kunt genieten van de zon.

Kortom, deze woning in Blankenberge biedt veel potentieel en mogelijkheden met zijn ideale ligging, ruime koer en voldoende slaapkamers.

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

EPC 530 kwh/m² - (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv) - Ref. DE23021

Neem contact op