Huis te koop

365000€

4 slaapkamers 190 vierkante meters

Immoweb code : 11295845
Immoweb code : 11295845

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
190 vierkante meters bewoonbare ruimte
75 vierkante meters grond

Omschrijving

Commercieel gelegen handelszaak met bijhorende woonst te Bl…

Op een uiterst centrale ligging van Blankenberge vinden we dit handelshuis terug. Nabij verschillende winkels, horeca en scholen geniet dit handelspand van een commerciële ligging. Daarnaast geniet het eigendom van een vlotte bereikbaarheid met wagen, fiets en het openbaar vervoer.

De eigendom bestaat uit een grote handelsruimte met een veel visibiliteit waar u een echte eyecatcher van kan maken. Verder beschikt het handelspand over een grote handelsruimte, aanpalend een industriële keuken en verder een grote opslagruimte in de kelder. Via de trap komen we aan op de woongelegenheid van dit handelshuis. We treffen er onder meer een woonkamer met aanpalend een (tweede) keuken. 2 badkamers en 4 slaapkamers.

Het bruikbaar vloeroppervlakte telt 190m² (handelsruimte + woonst) en beschikt over talloze mogelijkheden qua invulling. Bouwtechnisch is dit eigendom voorzien van centrale verwarming op aardgas en genieten we een huidig EPC label C. Verder beschikt dit handelshuis over dubbele beglazing in PVC raamwerk en een geïsoleerd dak.

Denk je investeringsgericht of wil je wonen en werken combineren, aarzel dan niet en leg meteen uw bezoek vast! Momenteel wordt het handelshuis verhuurd.

Troeven:
* Centrale ligging
* Grote handelsruimte
* Grote bijhorende woonst
* Veel potentieel


1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: Neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: Niet van toepassing
4) Keuringsattest elektriciteit: In aanvraag
5) Renovatieverplichting:…

Neem contact op