Huis te koop

319000€

3 slaapkamers 133 vierkante meters

Immoweb code : 11309399
Immoweb code : 11309399

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
133 vierkante meters bewoonbare ruimte
170 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Energiezuinige halfopen bebouwing op uitstekende ligging!

Met enthousiasme stel ik u deze prachtige woning voor! 

Een half open gezellige en ruime woning op enkele stappen van de jachthaven. Voorzien van zonnepanelen en doordacht ingericht, biedt deze woning comfort en zorgeloosheid toe. 

De woning bestaat uit maar liefst vier bouwlagen. De woning is zo goed als volledig onderkelderd en opgedeeld in een aantal compartimenten. Op de begane grond vinden we een lichtrijke salon en eetruimte toe met een goed ingerichte open keuken die uitgeeft op de tuin. Aanpalend aan de keuken is er nog een bijkeuken en berging voorzien. Ter hoogte van de trap is er tevens een apart toilet. 

Op de eerste verdieping vinden we een mooi gerenoveerde badkamer terug met ligbad, dubbele lavabo en toilet. Daarnaast vinden we twee lichtrijke slaapkamers, beiden voorzien van ingebouwde kasten en een ruimte die kan dienen als dressing. Op de bovenste verdieping treffen we de derde slaapkamer; die enkel nog ingericht moet worden met daarnaast een extra berging/dressing/bureau ruimte.

Kortom; volledig instapklare driegevel-woning met drie slaapkamers, tuin en voorzien van zonnepanelen = waarde voor je geld ! 

Bijkomende technische troeven: 

Conform elektrische keuring 
133m² zonder de kelder bij te rekenen
voor en achter tuin

Bezoek inplannen? Contacteer Charline Henry (BIV 517.511) door te klikken op de knop 'contacteer de makelaar, of via mail naar [email protected]. Tevens telef

Neem contact op