Huis te koop

450000€

6 slaapkamers 252 vierkante meters

Immoweb code : 11353124
Immoweb code : 11353124

Overzicht

6 slaapkamers
3 badkamers
252 vierkante meters bewoonbare ruimte
117 vierkante meters grond

Omschrijving

Centraal gelegen OPBRENGSTEIGENDOM met 3 vergunde entiteite…

In een residentiële buurt, treffen we dit uiterst gunstig gelegen opbrengsteigendom. Gelegen op wandelafstand van winkels, horeca, het strand en openbaar vervoer, kenmerkt de centrale doch rustige locatie van deze opbrengsteigendom. Het gebouw bevat 3 appartementen, bergruimtes en een garage.

Men komt binnen op het gelijkvloers, in de centrale inkom. Op de begane grond bevinden zich een garage, opbergruimtes en een technische ruimte.

Op de 1ste verdieping, te bereiken met de trap, treffen we een ruim appartement aan. Deze is voorzien van een inkom, woonkamer, standaard uitgeruste keuken, badkamer met wastafel en douche, wc, 2 slaapkamers en een koer/terras.

Op de 2de verdieping treffen we een nog af te werken "casco" appartement aan, met heel wat potentieel. Het appartement is ingedeeld als volgt: inkom, woonkamer, keuken, 2 slaapkamers & badkamer.

Op de 3de verdieping treffen we het laatste appartement aan. Het appartement is een kopie van de 1ste verdieping, en beschikt tevens over een inkom, woonkamer, een standaard uitgeruste keuken, 2 slaapkamers, wc en badkamer.

Dit prachtige opbrengsteigendom werd volledig voorzien van dubbele beglazing. Ook het dak werd reeds geïsoleerd.

Het appartement op de 1ste en 2de verdieping beschikken over individuele verwarming op gas en elektriciteit. Het appartement op de 3de verdieping wordt verwarmd d.m.v. centrale verwarming op aardgas.

Aarzel niet, en leg nu een afspraak vast!

Troeven
*Gunstige ligging
*Garage
*Veel mog…

Neem contact op