Huis te koop

289000€

5 slaapkamers 171 vierkante meters

Immoweb code : 11359845
Immoweb code : 11359845

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
171 vierkante meters bewoonbare ruimte
70 vierkante meters grond

Omschrijving

Stadswoning met 5 slaapkamers, gelegen in centrum Blankenbe

Deze woning in Blankenberge is een ruime gezinswoning met een ideale ligging in het centrum. Met 5 slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 171 m² is het een ruime en comfortabele woning. De woning is gedeeltelijk gerenoveerd in 2024, onder andere de vloeren, muren, centrale verwarming en elektriciteit werden vernieuwd.

De stadswoning heeft een energielabel D, wat aangeeft dat de woning niet onder de renovatieplicht valt. De ligging in het centrum van Blankenberge maakt deze woning ideaal voor wie op zoek is naar een woning dicht bij alle voorzieningen. Bovendien is de nabijheid van het strand een extra troef.

Kortom, deze woning is een ideale investering voor wie op zoek is naar een ruime en gerenoveerde woning in een centrale ligging. Met 5 slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 171 m² is er voldoende ruimte voor een groot gezin.

De vermelde prijs is een vanafprijs, elk bod hoger dan deze prijs wordt voorgelegd aan de verkoper die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

EPC: 308 kWh/m² jaar - geen renovatieplicht - DE23208

Neem contact op