Huis te koop

199000€

3 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 11359877
Immoweb code : 11359877

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
135 vierkante meters bewoonbare ruimte
225 vierkante meters grond

Omschrijving

Stadswoning in Blankenberge met 3 volwaardige kamers en gez…

Nabij het centrum van Blankenberge treffen we deze gezellige woning met stadstuin. De woning verwelkomt je in de inkomhal die toegang biedt tot de leefruimte. Aanpalend treffen we de keuken met uitzicht over de zonovergoten tuin. Via de trappenhal betreden we de eerste verdieping die is ingericht met 2 volwaardige slaapkamers. Tot slot is de zolderverdieping bereikbaar via een vaste trap en omvat deze nog een 3de slaapkamer.

De woning wordt verwarmd op basis van een kachel op aargas en individuele elektrische elementen. De woning beschikt over dubbele belgazing gedeeltelijk met houten raamwerk en gedeeltelijk met raamwerk vervaardigd uit PVC.

Bent u op zoek naar een woning met een interessante locatie in Blankenberge? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Troeven
*Zonnige stadstuin
*3 volwaardige slaapkamers
*Gunstige ligging
*Lichtrijke ruimtes


1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: Neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: Inventaris van bouwkundig erfgoed - INVENTARIS ONROEREND ERFGOED 2024: Eenheidsbebouwing van arbeiderswoningen [online], https://id.erfgoed.net/erfgoedobjecten/45071 (geraadpleegd op 2 april 2024).
4) Keuringsattest elektriciteit: Attest in aanvraag
5) Renovatieverplichting: Ja

Neem contact op