Huis te koop

549000€

3 slaapkamers 218 vierkante meters

Immoweb code : 11360291
Immoweb code : 11360291

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
218 vierkante meters bewoonbare ruimte
829 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Ruime, instapklare villa in residentiële woonwijk te Blanke…

BEL, BIED & GENIET: slechts één bezoekmoment voor deze woning! Maak snel jouw afspraak op zaterdag 22 juni 2024 tussen 10h tot 17h. Breng een bod uit onder gesloten omslag en wie weet ben jij 's avonds de hoogste bieder.

Deze prachtige villa bevindt zich in een rustige residentiële villawijk vlakbij een grootwarenhuis en in de nabijheid van het centrum, openbaar vervoer, strand, sportcentra, verschillende scholen en handelszaken.

Wanneer u deze woning binnenwandelt via de inkomhal merkt u meteen dat de woning tot in de puntjes onderhouden werd. Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich een zeer lichtrijke woonkamer met aanpalende veranda die een prachtig overzicht geniet over de goed onderhouden tuin. De keuken staat in rechtstreekse verbinding met de bijkeuken/ wasplaats waar een overvloed aan extra stockageruimte te vinden valt.

De hal leidt ons verder naar een eerste slaapkamer die momenteel dienst doet als bureauruimte, een uitgeruste badkamer en de tweede, grootste slaapkamer met eigen veranda. De garage werd omgebouwd met ingemaakte kasten tot een uiterst ruime dressingkamer. Via de trap bereiken we de bovenste etage waar we naast een technische ruimte ook een enorm grote zolderkamer treffen.

Bekijk ook zeker de foto's en onze virtuele rondleiding.
https://my.matterport.com/show/?m=ioWPAnfVi6R

Er wordt verwarmd via centrale verwarming op aardgas en een pelletkachel. De gehele woning is voorzien van camera beveiliging, dubbele beglazing afgewerkt met PVC raa…

Neem contact op