Huis te koop

449000€

4 slaapkamers 233 vierkante meters

Immoweb code : 11395616
Immoweb code : 11395616

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
233 vierkante meters bewoonbare ruimte
76 vierkante meters grond

Omschrijving

Vergund opbrengsteigendom (handelsgelijkvloers + 2 appartem…

Deze unieke kans, gelegen in de Vissersstraat 11 te Blankenberge is vergund als met een opbrengsteigendom met een handelsgelijkvloers en twee afzonderlijke appartementen die erboven gelegen zijn. De eigendom is dus gelegen op een centrale, commerciële ligging in het centrum van Blankenberge.

Dit charmante gebouw biedt een handelszaak op het gelijkvloers, een appartement op het eerste verdiep en tot slot nog een duplex-appartement op het tweede en derde verdiep. Beide appartementen worden als vakantiewoningen verhuurd en het handelspand wordt momenteel nog uitgebaat maar zal vrij van gebruik zijn bij akte.

Het pand wordt als volgt ingedeeld:
Het handelspand op het gelijkvloers is ongeveer 58 vierkante meter groot en werd uitgerust met een kleine keuken, berging, koer en kelder. Ideaal voor winkel, horeca of kantoor. De commerciële ruimte zal vrij zijn voor gebruik bij akte.

De appartementen kunnen bereikt worden via een aparte ingang aan de linkerzijde van het gebouw. Op het eerste verdiep treffen we een stijlvol afgewerkt appartement van zo'n 64 vierkante meter met gezellige leefruimte en aanpalend balkon met zicht op de vissersstraat, een volledig uitgeruste keuken, leeshoek en gezellig terras. Dit appartement kent een ruime slaapkamer met aansluitende badkamer, uitgerust met douche, lavabo en toilet, berging. Dit eerste appartement wordt momenteel verhuurd aan 120euro/dag via seizoensverhuring.

Op de 2de en 3de verdieping bevindt zich een ruim een duplex-appartement …

Neem contact op