Huis te koop

200000€

4 slaapkamers 361 vierkante meters

Immoweb code : 11322462
Immoweb code : 11322462

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
361 vierkante meters bewoonbare ruimte
986 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren tweewoonst met veel potentieel

Deze tweewoonst, verdeeld over huisnummer 58 en 60, biedt veelzijdige mogelijkheden en de flexibiliteit om aan elkaar te verbinden. Hoewel ze momenteel niet direct met elkaar verbonden zijn bestaat de mogelijkheid om dit te creëren.We betreden de woning met huisnummer 58 via de zijkant in de inkomhal. De inkomhal geeft ons toegang tot de woon- en eetkamer en een gesloten keuken. De woon- en eetkamer is één geheel en biedt een tal van mogelijkheden. De slaapkamer bevindt zich tevens ook aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken dewelke is uitgerust met twee bergingen. Verder is er nog een badkamer met douche, lavabo en toilet aanwezig. De woning is momenteel verhuurd.
Wat betreft huisnummer 60 bevindt de voordeur zich aan de voorzijde, bij binnenkomst betreden we de woning in de inkomhal. Via de inkomhal komen we terecht in de woon- en eetkamer met aansluitend een onvergunde veranda. De keuken bevindt zich gesloten achter de eetkamer. Verder zijn er 3 slaapkamers, 2 bevinden zich vooraan de woning en 1 bevindt zich achteraan in de woning. De badkamer is voorzien van een douche en lavabo. Ook is er een dubbele inpandige garage aanwezig voor zowel opslag als parkeermogelijkheden.

EPC huisnummer 58: 520 kWh / (m2 jaar)
EPC huisnummer 60: 432 kWh / (m2 jaar)
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op