Huis te koop

259000€

3 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 11333370
Immoweb code : 11333370

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
966 vierkante meters grond

Omschrijving

charmante te renoveren woning met 3 slaapkamers

Te renoveren woning met 3 slaapkamers.

Ontdek de serene charme van deze prachtige woning uit de jaren 50, gelegen in een rustige straat op een riant perceel van 966 m² in het idyllische Bosstraat 11 3950 Bocholt. Deze eigendom biedt een oase van rust en ruimte, met een uitgebreide lijst van voorzieningen en mogelijkheden.

Begane grond:

Betreed de woning via de smaakvolle inkomhal met vestiaire, leidend naar de lichte woonkamer voorzien van airconditioning, grote raampartijen en . De keuken, uitgerust met een elektrisch fornuis, afzuigkap en koelkast en een goed uitzicht op de tuin,l een bergplaats, sas, gastentoilet en inpandige garage met poort en aansluitingen voor wasmachine en droger. Achteraan de garage is een aparte cv ruimte voorzien met rechtstreekse verbinding naar de tuin.

Verdieping:

De bovenverdieping herbergt een overloop en drie sfeervolle slaapkamers met nieuwe airco units, waarvan twee met inbouwkasten. De badkamer bestaat uit een badmeubel, wastafel, een bad (met mogelijkheid tot douchen) en toilet.

Extra's:

Een onderliggende voorraadkelder zorgt voor extra opslagruimte. zeer ruime tuin met tuinhuis nodigt uit tot ontspanning en buitenleven.

bijzonderheden:

-Eigenaar vervangt de ramen en kozijnen
-Perceel van ruim 950 m²
-EPC:
-Inpandige garage
-3 airco units

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom?

Neem contact op