Huis te koop

2 slaapkamers 141 vierkante meters

Immoweb code : 10279432
Immoweb code : 10279432

Overzicht

2 slaapkamers
141 vierkante meters bewoonbare ruimte
784 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren villa te Boechout!

Op een centrale locatie te Boechout vinden we deze charmante te renoveren vrijstaande woning met leuke tuin. De ligging geniet van een uitstekende bereikbaarheid (as Mortsel-Lier) en heeft veel potentieel. U vindt al het nodige in de onmiddellijke omgeving (supermarkten, winkels, openbaar vervoer, ..) en op 5min fietsen bevindt u zich in het centrum van Boechout.

Indeling:
Gelijkvloers:
Bij het betreden van de woning komen we in de centrale inkomhal met vestiaire en apart toilet, van waaruit alle ruimtes bereikbaar zijn. Links is er de gezellige woonkamer op visgraatparket. Een dubbele buitendeur zorgt voor veel lichtinval en een leuk uitzicht op de achterliggende tuin. Aansluitend vinden we de keuken, uitgerust met kasten en de nodigetoestellen. Een zijdeur geeft uit op de inpandige garage, diep genoeg voor een wagen en bijkomende opslagruimte. De tuin met zuid-west oriëntatie heeft een oppervlakte van 300m² en biedt veel mogelijkheden.

Eerste verdieping:
Via de trap komen we tot de bovenverdieping. Hier zijn 2 volwaardige slaapkamers te vinden en een badkamer, alsook een bijkomende zolderkamer, welke na renovatie omgevormd kan worden tot extra slaapkamer.

De woning is momenteel verhuurd.

EPC: 584 kWh/m²

Bijzonderheden:
- Plaats voor 4 wagens
- Uitstekende bereikbaarheid
- Woning met potentieel
- Grote tuin

Neem contact op