Huis te koop

359000€

4 slaapkamers 179 vierkante meters

Immoweb code : 11337092
Immoweb code : 11337092

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
179 vierkante meters bewoonbare ruimte
157 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde woning (179m²) met 4 slaapkamers en tuin!

Recent gerenoveerde woning (179m²) voorzien van 4 slaapkamers en zonnige tuin met terras op centrale ligging te Boechout!

Ligging: Gelegen op een centrale locatie te Boechout, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Inkomhal, eetkamer, leefruimte, keuken, polyvalente kamer, berging, nachthal, mastebedroom, badkamer, twee gastenkamers.

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal die toegang biedt tot de ruime eetkamer en leefruimte. Aansluitend de geïnstalleerde keuken met kwalitatieve toestellen en een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Op de eerste verdieping treffen we een ruime masterbedroom en een knappe badkamer voorzien van inloopdouche, wasmeubel en toilet. Op de tweede verdieping treffen we een eerste prachtige gastenkamer en een tweede ruime gastenkamer. Tot slot is de woning ook voorzien van een zonnig tuin me terras.

Kortom: Recent gerenoveerde woning voorzien van alle comfort biedt tal van mogelijkheden op centrale ligging te Boechout!

Bijzonderheden:
- gerenoveerde woning
- dubbele beglazing
- geïsoleerd dak
- EK-conform
- Cv-installatie HR condensatie Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op