Huis te koop

569000€

4 slaapkamers 172 vierkante meters

Immoweb code : 11355999
Immoweb code : 11355999

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
172 vierkante meters bewoonbare ruimte
310 vierkante meters grond

Omschrijving

Halfopen, energiezuinige woning met 4 slaapkamers en garage

Deze energiezuinige, halfopen woning met garage en charmante tuin is gelegen achterin een kindvriendelijke, autoluwe wijk te Boechout.


Geniet van het gemak van nabijheid tot het openbaar vervoer op een steenworp afstand. Bovendien bevinden scholen en winkels zich binnen
handbereik, waardoor het leven hier zowel comfortabel als praktisch is.


De woning zelf is voorzien van een lichtrijke living op parket en een volledig uitgeruste open keuken met composiet werkblad. Beiden bieden toegang tot terras en tuin.
Aansluitend aan de keuken vinden we een praktisch ingerichte garage, die voldoende bijkomende opslag biedt en uitgerust is met wasplaats.


Met maar liefst vier slaapkamers biedt deze woning ruimte voor het hele gezin. De badkamer is voorzien van een bad, douche en dubbele lavabo.
De masterbedroom met maatkasten bevindt zich op zolder waar ook reeds de basis en aansluitingen zijn voorzien voor een tweede badkamer.


Buiten vinden we een prachtig aangelegde groene tuin met een royaal terras, perfect voor ontspannen momenten en buitenactiviteiten.
Het moderne tuinhuis biedt naast extra opslag de mogelijkheid om te genieten van de avondzon vanuit de aansluitende lounge.


Deze woning is voorzien van hoogwaardige materialen en nieuwe technieken om energiezuinig te wonen in alle comfort:
- zonnepanelen
- regenwaterput
- warmtepomp
- airconditioning
- vloerverwarming


Ontdek deze woning op de kijkdag van 26 mei. (Enkel via afspraak)


Neem contact op