Huis te koop

575000€

4 slaapkamers 158 vierkante meters

Immoweb code : 11411092
Immoweb code : 11411092

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
158 vierkante meters bewoonbare ruimte
255 vierkante meters grond

Omschrijving

Recente BEN woning op toplocatie!

Deze recente BEN woning is gelegen op een toplocatie aan de rand van het centrum van Boechout, in een nieuwe verkeersluwe woonwijk "Zuiderdal", uitgerust met speelzones en heerlijke groene plekken om tot rust te komen. Goede verbinding met Park and Ride zone, openbaar vervoer, scholen, middenstand enz.

Het gelijkvloers omvat een inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Een ruime en lichtrijke leefruimte met zithoek en eetkamer alsook een bureauhoek en trappenzaal. Volledig uitgeruste keuken met aansluiting naar de wasplaats en toegang tot de ruime inpandige garage.
Op het verdiep hebben we 3 slaapkamers en een badkamer met alle comfort van een dubbel lavabomeubel met spiegelkast, ligbad, inloopdouche en toilet.
De gehele zolderverdieping is afgewerkt als masterbedroom met dressing. Voorts is er nog een aparte technische ruimte.

Het schuifraam aan de eetkamer geeft toegang tot het terras en de gezellige tuin met achterpoortje. De woning werd afgewerkt met warmtepomp met vloerverwarming, zonnepanelen, alarm, raamdecoratie, grasrobot etc. en het perceel werd volledig afgesloten en aangelegd.

Als kers op de taart is er nog een private grote garagebox in de ondergrondse parkeergarage van het naastgelegen appartementencomplex!

Voor meer info of bezoek contacteer Erkend Vastgoedmakelaar Charlotte Reypens 0494 12 10 42 - [email protected]

Neem contact op