Huis te koop

219000€

3 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11333354
Immoweb code : 11333354

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
437 vierkante meters grond

Omschrijving

Op te frissen woning met 3 slaapkamers in het rustige Boezi…

In de Ravestraat, een rustige straat in het centrum van Boezinge, vinden we deze op te frissen woning terug. Dankzij de ligging van de woning ben je in een mum van tijd weg naar het centrum Ieper, Diksmuide en veel meer.

De indeling van de woning is als volgt. Via een riante inkomhal komen we in de leefruimte terecht. Dankzij de vele raampartijen genieten we hier van heel wat licht. Aansluitend treffen we de keuken met een achterdeur naar de tuin en een deur naar de garage en de kelder. De muur tussen de keuken en de living zou kunnen weggehaald worden om een open gevoel te creëren. Vervolgens vinden we nog een ruime garage met een technische ruimte.

Terug in de inkomhal kunnen we verder naar de eerste verdieping. Hier vinden we drie ruime slaapkamers terug en een gigantische badkamer met ligbad, lavabo en toilet. Een groot pluspunt aan de woning is dat er een vaste trap is naar de zolder, waar met alle gemak nog twee extra kamers kunnen gemaakt worden.

Vervolgens gaan we naar de tuin, waar je in alle rust en kalmte kan genieten. Bovendien beschikt de woning over een oprit, regenwaterput van 1.500 liter, zijn er overal rolluiken, een zij-ingang en zoveel meer.

Met andere woorden: een op te frissen woning met tal van mogelijkheden! Bent u op zoek naar een gezellige gezinswoning? Dan is dit pand zeker iets voor jou! Aarzel niet, leg uw afspraak vast en ontdek meer troeven ter plaatse.

Troeven
* 3 tot 5 slaapkamers
* Garage
* Zij-ingang
* Tal van mogelijkheden

Neem contact op