Huis te koop

3 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 11064580
Immoweb code : 11064580

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
1766 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen laagbouwvilla in Bonheiden.

Unieke laagbouwvilla in het schilderachtige Bonheiden.
De inkomhal verwelkomt je met een handige vestiaire en gastentoilet, waarna je de leefruimte betreedt. Deze ruimte omvat een knus salonmet open haard, een open eetgedeelte met royale raampartijen, een gezellige open haard en een betoverend uitzicht op de prachtige tuin. De ruime en praktische keuken biedt niet alleen kookgemak, maar ook een gezellige eetplek. Via een andere hal met achterdeur naast de keuken heb je directe toegang tot het zuid gericht terras en de tuin.
Een halve verdieping hoger, via de inkomhal aan de andere kant, kom je in de nachthal met ingebouwde kasten. Deze leidt naar de drie ruime slaapkamers met massief blokjesparket en de fraai gerenoveerde badkamer, compleet met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Onder dit deel van de woning bevindt zich een ruime garage met plaats voor twee auto's en fietsen, evenals een technische ruimte en een wasplaats.
De prachtig aangelegde tuin is een absoluut hoogtepunt van deze woning. Een oprit met parkeerplaats voor twee auto's onder de carport voegt extra gemak toe. Het platte dak werd in 2019 gerenoveerd en geïsoleerd, en in 2023 werden zonnepanelen geïnstalleerd, wat deze villa nog energiezuiniger maakt.
Zeer rustig gelegen in een bosrijke omgeving, tussen de dorpskern van Bonheiden en Keerbergen op fietsafstand van de stadskern van Mechelen.

Neem contact op