Huis te koop

469000€

2 slaapkamers 159 vierkante meters

Immoweb code : 11194277
Immoweb code : 11194277

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
159 vierkante meters bewoonbare ruimte
220 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning te Bonheiden

-VERKOCHT-

Geïnsteresseerd om samen met CHRISTAL uw verbouwing of maatwerk te realiseren? Contacteer ons via www.christalgroup.eu of op 0474/70.12.11

Deze instapklare woning met twee slaapkamers werd met een ingrijpende, energetische renovatie opgeleverd in maart 2024.

Een energielabel A werd bekomen d.m.v. het gebruik van een Daikin-warmtepomp ten behoeve van de aanwezige vloerverwarming, alsook voor het warm water van de badkamer en keuken.

De keuken is een echte eye-catcher van de woning door diens hoge afwerkingsgraad met eik-fineer, alsook door het gebruik van AEG-toestellen en mortex afwerking voor de tabletten en achterwand. Door de hoge plafonds en grote raampartijen genieten de leefruimtes een bijzonder aangename lichtinval en komen de gebruikte materialen, zoals eik-parket en travertin-tegels, geweldig tot hun recht.

Op de verdieping vinden we twee slaapkamers dewelke met Daikin-airco’s werden uitgerust, alsook een badkamer met douche en toilet waarbij eenzelfde afwerkingsgraad als de gelijkvloerse verdieping gehanteerd werd.

Om wat extra spullen te kunnen opbergen is er zowel een bereikbare zolder, alsook een tuinberging/garage.

De tuin en het naast de keuken gelegen terras werden volledig aangelegd met wintergroene aanplanting, alsook een terras dat in padouk-hout werd afgewerkt.

Neem contact op