Huis te koop

399000€

2 slaapkamers 189 vierkante meters

Immoweb code : 11298689
Immoweb code : 11298689

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
189 vierkante meters bewoonbare ruimte
465 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning met projectmogelijkheden

Te renoveren woning met mogelijkheden op 465m².

Deze halfopen bebouwing met garage biedt mits grondige renovatie- of verbouwingswerken een enorm potentieel. Het gelijkvloers omvat een open leef- en eetruimte en een overvloed aan natuurlijke lichtinval. Achterin de woning treffen we de keuken en de aangrenzende garage aan. Op de eerste verdieping is plaats voor een ruime slaapkamer en een badkamer met inloopdouche, toilet en lavabomeubel. Via de vaste trap naar de tweede verdieping komen we uit bij de tweede slaapkamer, die perfect kan worden opgedeeld in twee aparte slaapkamers. Tot slot beschikt de woning over een praktische kelderruimte.

De (tuin)grond rechts naast de woning kan mits het bekomen van een omgevingsvergunning eventueel dienen voor het bouwen van een eengezinswoning.

Geg. oppervlaktes zijn indicatief.
EPC: 800 kWh/m²/jaar. Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op