Huis te koop

* 935000€

6 slaapkamers 476 vierkante meters

Immoweb code : 11319499
Immoweb code : 11319499
*exclusief belastingen

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
476 vierkante meters bewoonbare ruimte
2874 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Riante villa met diverse mogelijkheden te Bonheiden

Riante villa met diverse mogelijkheden, uiterst rustig gelegen op het einde van een doodlopende straat te Bonheiden - Rijmenam, nabij Keerbergen.

Deze exclusieve woning, gebouwd in 2007 - 2008, is voorzien van alle moderne comfort en bijgevolg zeer energiezuinig. Dankzij een ruime bewoonbare oppervlakte en een doordachte indeling biedt de woning diverse mogelijkheden, bv. voor een vrij beroep, thuiswerk, co-housing of kangoeroe-wonen. Het geheel kadert in een moderne architectuur met hoge plafonds en grote raampartijen waardoor u kan genieten van lichtrijke woonruimtes en een prachtig zicht op de aangename tuin en de groene omgeving. In totaal zijn er heden 3 slaapkamers en 2 badkamers voorzien. Verscheidene bureauruimtes, bibliotheek en polyvalente ruimtes kunnen evenwel aangewend worden als slaapkamers. Voldoende stockageruimte is gegarandeerd dankzij bergruimtes en kelder. Parkeergelegenheid is voorzien op de ruimte oprit en in de dubbele garage. Er werd ook gedacht aan een vlotte toegankelijkheid, waarbij reeds een liftschacht voorzien is. En indien u niet binnen wenst te vertoeven, kan u heerlijk tot rust komen in de aangename tuin - een knap perceel van 2874 m².

Een unieke kans voor wie een standingvolle woning zoekt, centraal gelegen tussen Brussel - Antwerpen en Mechelen - Leuven, midden in een groene omgeving.
Kom de troeven van dit pand ter plaatse ontdekken en maak een afspraak: 015/755 444 of [email protected]

Neem contact op