Huis te koop

620000€

5 slaapkamers 320 vierkante meters

Immoweb code : 11391888
Immoweb code : 11391888

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
320 vierkante meters bewoonbare ruimte
908 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime gezinswoning met 5 slpks, 2 garages en tuin op 908m².

Voor afspraak, bel na 19.00u - 0477/71.32.70. Bezichtiging enkel op zaterdag. Ruime gezinswoning met 5 slpks, 2 garages en tuin op een toplocatie te Rijmenam. Gelegen nabij winkels, scholen, openbaar vervoer,... en met een vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.
Indeling: Gelijkvloers: inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, dubbele garage en tuin. Eerste verdieping: nachthal, wc, 5 slpks, dressingruimte badkamer en douchekamer. Ook kruipkelder aanwezig en zolder.
Omschrijving: Op zoek naar een woning waar licht , ruimte en groen centraal staat? Kom dan zeker deze woning ontdekken. U betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet. Vervolgens geniet u toegang tot de ruime leefruimte met veel lichinval en zicht op de tuin. Aansluitend vindt u de geïnstalleerde kkn met zicht en toegang tot het terras. De gelijkvloerse verdieping biedt eveneens ruimte aan een dubbele garage. De eerste verdieping biedt via de nachthal toegang tot de 5 slpks, wc, dressingruimte, badkamer en douchekamer. Deze ruime wonig biedt rust en heeft tal van mogelijkheden voor wie op zoek is naar veel woon-werkruimte.
Extra: omheinde tuin met zonneterras, gunstig EPC (C/231kWh), dubbele beglazing, kruipkelder aanwezig en zolder.
Deze woning met 320m² bewoonbare oppervlakte is absoluut een bezoekje waard.

Neem contact op