Huis te koop

339000€

3 slaapkamers 185 vierkante meters

Immoweb code : 11158791
Immoweb code : 11158791

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
185 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Ruime woning met uitzicht over 'Netevallei'

Verrassend ruime eengezinswoning met tal van mogelijkheden en ruim bijgebouw vlakbij centrum Booischot.

Deze te moderniseren open bebouwing is gelegen op een uitstekende locatie net buiten het centrum van Booischot wat ervoor zorgt dat plaatselijke kleinhandel, scholen en openbaar vervoer (+ station) in de nabije buurt zijn.

We betreden de woning via de voordeur, dewelke ons toegang geeft tot de open leefruimte met eetplaats, gezellige zithoek en aansluitend uitgeruste keuken met achtertoegang en uitzicht over de tuin. Achterliggend treffen we de badkamer voorzien van douche, toilet en voorziening wasmachine. Via de leefruimte, is er een toegang naar de traphal, deze geeft een connectie naar de eerste verdieping, waar er 3 ruime slaapkamers aanwezig zijn. Vervolgens biedt de nachthal verdere toegang naar de bovenste verdieping (via vaste trap) waar er vlot de mogelijkheid is tot het bijmaken van extra (slaap)kamers.

De woning geniet een zeer mooie tuin met ruime vrijstaande garage voorzien van automatisch sectionale poort met aansluitend bergruimte. Het fenomenale uitzicht over de netevallei in combinatie met de rust en privacy zorgt onrechtstreeks voor een uniek gegeven!

Bijzonderheden: hoge plafonds, rolluiken, prachtige lichtinval, ruim perceel, uitzicht over ‘Netevallei’, ...

Kortom, deze verrassend ruime woning heeft ontzettend veel potentieel, ook voor grotere gezinnen!

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie....
Renovatieplicht: ja

Neem contact op