Huis te koop

525000€

3 slaapkamers 188 vierkante meters

Immoweb code : 11176016
Immoweb code : 11176016

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
188 vierkante meters bewoonbare ruimte
3727 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige HOB op mooi perceel van 3727 m²

Op een uitstekende locatie te Heist-od-Berg treffen we deze prachtige HOB op een uniek perceel van 3727 m².

Deze instapklare eengezinswoning is gelegen op een centrale locatie met verbindingswegen en autostrades in nabije buurt alsook gelegen vlakbij centra wat maakt dat winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn.

We betreden deze energiezuinige woning via de inkomhal, deze geeft toegang tot de gastenbadkamer met toilet alsook tot een polyvalente speel/slaap/hobbykamer. De nachthal geeft doorgang naar de schitterende lichtrijke leefruimte met zithoek, aparte bureau, eetplaats en aansluitend open keuken voorzien van kookeiland en alle hedendaagse toestellen. Vervolgens treffen we de master bedroom met ensuite dressingruimte, annex badkamer met ligbad en inloopdouche. Achterliggend is er de aanwezigheid van een geriefelijke berging met technische ruimte, gastentoilet en aparte zij-ingang.

Terug in de inkomhal brengt de trap ons tot de bovenverdieping dewelke uitgerust is met 2 ruime slaapkamers.

De leefruimte en keuken geven beiden een directe toegang tot het ruime terras in beton waar u kan genieten van de prachtige tuin met ruime tuinberging en overdekt terras.

De volledig aangelegde tuin en oprit zorgen voor voldoende parkeergelegenheid en een makkelijke toegang naar de achterzijde.
Doormiddel van zonnepanelen en actuele isolatienormen geniet deze parel een EPC-label B!

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblij...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op