Huis te koop

225000€

1 slaapkamer 67 vierkante meters

Immoweb code : 11333037
Immoweb code : 11333037

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
67 vierkante meters bewoonbare ruimte
642 vierkante meters grond

Omschrijving

Nieuwbouw recreatiewoning met 1 slaapkamer en ruime tuin

openhuizendag zaterdag 27 april van 12u30 tot 13u30 !!
Nieuwbouw recreatiewoning op een groene locatie te Booischot! Deze knappe woning is uiterst rustig gelegen in een doodlopend straatje te Booischot. De vakantiewoning is geplaatst als modelwoning vorig jaar en is hierdoor gloednieuw!
We betreden deze woning via een centrale inkomhal met gastentoilet en betreden vervolgens de leefruimte. Deze baadt in het licht dankzij de rechtstreekse verbinding met het terras en de tuin.
De leefruimte en keuken zijn één samenhangend geheel en zijn voorzien van de nodige kastruimte, net als de rest van de woning. In de volledige woning zijn ingemaakte kasten aanwezig.


Aanpalend de keuken bevindt zich de wasplaats, met eveneens eentoegang naar de parkeerplaats.
De woning geniet 1 slaapkamer met een ensuite badkamer, deze is volledig naadloos dankzij de uitvoering in epoxy en voorzien van een douche en wastafel.

Buiten geniet de woning van een omheinde tuin met voldoende privacy en een ruim terras.



Kortom: een lichtrijke, instapklare vakantiewoning in een groene omgeving!


Extra's: Zeer gunstig EPC - conforme elektrische keuring - ingemaakte kasten in de volledige woning - meubilair inbegrepen in de prijs - geen domicilie mogelijk - verkoop deels onder BTW.


Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op