Huis te koop

284000€

4 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11297879
Immoweb code : 11297879

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
180 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Ruime woning met tuin en garage.

Ontdek de perfecte af te werken woning in het hart van Boom! Mondo vastgoed heeft zojuist een prachtig huis op de markt gebracht, gelegen op Noeveren 329.

Deze ruime woning verwelkomt je met een lichte en uitnodigende inkomhal die leidt naar de gezellige woonkamer en aangrenzende eetkamer met een halfopen keuken. Met maar liefst twee badkamers en voldoende opbergruimte is deze woning ideaal voor gezinnen van elke omvang.

Op de eerste verdieping vind je twee comfortabele slaapkamers, terwijl de tweede verdieping nog eens twee slaapkamers biedt, perfect voor gasten of een thuiskantoor. En als kers op de taart is er ook nog een handige opbergzolder aanwezig.

Buiten geniet je van een ruime tuin waar je kunt ontspannen en genieten van het buitenleven. Een garage biedt voldoende parkeergelegenheid en extra bergruimte.
Mis deze unieke kans niet om jouw droomhuis te vinden in Boom! Neem vandaag nog contact op met Mondo vastgoed en maak een afspraak om deze fantastische af te werken woning te bezichtigen.

Benieuwd hoe de binnenkant eruit ziet? Bekijk de 360° tour op www.mondovastgoed.be Wenst u een grondplan of meer +32 478 96 68 17 of mail naar [email protected].

Neem contact op