Huis te koop

445000€

3 slaapkamers 168 vierkante meters

Immoweb code : 11333791
Immoweb code : 11333791

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
168 vierkante meters bewoonbare ruimte
175 vierkante meters grond

Omschrijving

Kwaliteitsvolle, energiezuinige gezinswoning op een gunstige

Deze woning biedt niet alleen een warme en uitnodigende sfeer, maar ook een opmerkelijk laag energieverbuik dankzij de gebruikte isolatiematerialen, vernieuwde ramen en zonnepanelen.
De kwalitatieve renovatie van deze woning werd tot in de details verzorgd.
Op het gelijkvloers vindt u een ruime garage waar alle technieken zijn gebundeld, een gastentoilet, een praktische wasplaats en een multifunctionele ruimte die momenteel dienst doet als home-office. Deze ruimte kan eenvoudig worden omgetoverd tot een extra slaapkamer met eventueel aangrenzende badkamer. De gezellige tuin achteraan herbergt een extra berging, slim verborgen achter een netjes afgewerkte schuifdeur.
Op de eerste verdieping wordt u verwelkomd door een prachtige open leefruimte met centrale keuken, voorzien van hoogwaardige toestellen waardoor functionaliteit en elegantie worden gewaarborgd. Van hieruit heeft u toegang tot een heerlijk, vergund terras dat uitnodigt tot ontspanning en gezelligheid.
Een verdieping hoger vindt u twee volwaardige slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele lavabo. De masterbedroom is slim ontworpen met op maat gemaakte kasten voor optimale ruimtebenutting. Een luik biedt toegang tot een handige bergzolder onder het dak, ideaal voor extra opslag.
Mis deze unieke kans niet om te genieten van modern comfort en stijlvol wonen en contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse via [email protected] of 015/200 999.

Neem contact op