Huis te koop

475000€

4 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11339114
Immoweb code : 11339114

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
400 vierkante meters grond

Omschrijving

Atypische woning met 4 slaapkamers en bureau

De woning beschikt over een open woonruimte, verdeeld in 3 mini etages, waarbij je vanuit de keuken en eetruimte een connectie hebt met de woonruimte en een derde ruimte en zicht behoud op de ruime tuin.
De bovenste verdieping biedt plaats aan 4 slaapkamers, een recent vernieuwde badkamer een apart toilet. Daarnaast is er een ingebouwde kast in de gang aanwezig.
De onderste verdieping beschikt over een ruim kantoor dat een jaar geleden is aangelegd, een waskamer en een grote kelder met voldoende opbergruimte. Je betreedt het huis op deze verdieping via een vernieuwde elektronische deur met vingerafdruk sensor.
Ten slotte is er een grote tuin met terras, waar steeds zon en schaduw aanwezig zijn, een tuinhuis van 15m2 en elektrische aansluiting voor een jacuzzi. De tuin sluit aan op een bos, dat via een weg naast het huis bezocht kan worden.
Deze woning met zijn atypische stijl met groot rond raam en verschillende mini-verdiepingen is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar veel comfort, maar toch net iets anders willen dan de meeste woningen.

Neem contact op