Huis te koop

339000€

4 slaapkamers 153 vierkante meters

Immoweb code : 11372060
Immoweb code : 11372060

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
153 vierkante meters bewoonbare ruimte
196 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met 4 slaapkamers en garage op toplocatie

Ligging:
Deze woning op Kapelstraat 57 in Boom biedt het beste van twee werelden: de rust en gezelligheid van een buurt nabij het centrum, gecombineerd met de levendigheid en de recreatieve mogelijkheden van de omgeving. De nabijheid van invalswegen zorgt ervoor dat u altijd vlot op uw bestemming bent.

Beschrijving:
Bij het betreden van de woning stapt u meteen in de gezellige woonkamer, die zich aan de linkerkant bevindt. De open keuken, centraal gelegen in de woning, vormt het levendige middelpunt en biedt interactie met zowel de voor- als achterkant van de woning. Het overvloedige natuurlijke licht dat de woning binnenstroomt, valt meteen op en creëert een warme en uitnodigende sfeer. Terug in de gang bevindt zich een apart toilet voor extra gemak, evenals een ruime kelder die volledig is gedraineerd en in uitstekende staat verkeert. Op de eerste verdieping bevinden zich de badkamer en twee aangename slaapkamers. De tweede verdieping herbergt nog twee slaapkamers, wat de woning perfect maakt voor grotere gezinnen.
Lopen we de aangename stadstuin door vinden we achteraan de woning een garage met dubbele staanplaatsen. De aanwezigheid van een achteringang maakt het bovendien handig om met de fiets de woning te betreden.

Bijzonderheden:
- Elektriciteit conform AREI
- Nieuwe ramen (HR+) en ketel van '23
- Garage + twee autostaanplaatsen Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eige

Neem contact op