Huis te koop

295000€

3 slaapkamers 138 vierkante meters

Immoweb code : 11376731
Immoweb code : 11376731

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
138 vierkante meters bewoonbare ruimte
244 vierkante meters grond

Omschrijving

Leuke, te moderniseren woning met 3 slpks en grote tuin !

Mis deze opmerkelijke kans niet ! De Dirkputstraat, mogelijk genoemd naar een historische put, is top gelegen vlakbij De Schorre met een mobiliteitsscore van 82% bevinden we ons hier op een goed bereikbare locatie met uitstekende verbinding richting Antwerpen en Brussel.

Het klopt inderdaad, je zal je handen uit de mouwen moeten steken met deze woning, maar je kan er dan wel een pareltje van maken dat echt jouw woonwensen volledig verwoord…

Rechts van de inkomhal ligt de leefruimte, we gaan echter recht naar achter en passeren het gastentoilet voor we de ruime keuken met achtergelegen wasplaats bereiken. Via de keuken kunnen we meteeen de grote tuin gaan ontdekken. Heerlijk is het hier van zodra er een straaltje zon is !

Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime slaapkamer aan de straatzijde, achteraan een grote badkamer met ligbad en dubbele wastafel.

Nog een verdieping hoger zijn er nog twee extra slaapkamers.

Wordt dit jouw woning waar je altijd al van gedroomd hebt ? Kom dan snel kijken !

EPC : 788 kWh/m2 (Label F - Renovatieplicht)
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag
Waterinfo : P-Score = A, G-Score = A

Dit is niet wat je zoekt ? Al gehoord van AANKOOPBEGELEIDING ? Wij zoeken, bezoeken en onderhandelen mee met jou voor eigendommen die worden aangeboden door particulieren, andere makelaars of eigendommen die zelfs (nog) niet te koop staan?
Vraag meer informatie over aankoopbegeleiding via [email protected] of 048...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op